ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ LED BAR BACKLIGHT SET- ΤΑΙΝΙΕΣ ΟΠΙΣΘΙΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ LED.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΑ ΤΑ LED BAR ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ!!!!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ !!

Οι οπίσθιοι φωτισμοί LED για τηλεοράσεις έχουν γίνει τεράστιο πρόβλημα στον κλάδο τα τελευταία  χρόνια. Έχουν αποτύχει σε τεράστιο αριθμό, κάτι που οι κατασκευαστές δεν περίμεναν ποτέ.

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που σταματούν να εφαρμόζουν μια οθόνη αντικατάστασης led  ως βιώσιμη επιλογή. 

Ως πρώτη εταιρεία εισαγωγής  Led Βars στην Ελλάδα μετά από πολύχρονη εμπειρία έρευνας , εισάγουμε τα καλύτερα ποιοτικώς Led Bar Set τα οποία παράγονται εξ ολοκλήρου στην Σιγκαμπούρη και ειναι αναμφισβήτητα τα καλύτερα ποιοτικώς στην παγκόσμια αγορά.

Tα  δικά μας LED BAR SET  έχουν βελτιωμένη σχεδίαση , καθώς η  ποιότητα του PCB βελτιώνεται συνεχώς , συνήθως με επικάλυψη χαλκού υψηλής ποιότητας σώμα αλουμινίου για καλύτερη απαγωγή θερμότητας και  μεγαλύτερη διάρκεια zωής.

ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΠΙΣΤΟΠ0ΙΗΜΕΝΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ RoHS Certified και Test Report.

Όλες οι μπάρες ταιριάζουν  εύκολα και γρήγορα. Oλα τα Σέτ περιλαμβάνουν αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψεως  προ – εφαρμοσμένη εργοστασιακά για εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση. 

Όλα τα LED BAR είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας εξαρτήματα, – κατασκευασμένα από την Κορέα τα οποία είναι γνωστό ότι είναι η καλύτερη διαθέσιμη ποιότητα παγκοσμίως  στην αγορά. 

Έχουν δοκιμαστεί και τεσταριστεί από τους επαγγελματίες του χώρου.    

ΟΛΑ ΤΑ  LED BAR  ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑ ΚΙΤ- ΣΕΤ  ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ.

ΔΕΝ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ (ΚΑΘΩΣ Η ΕΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ)  ΚΑΙ  Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ  ΞΑΝΑ  ΒΛΑΒΗ.

ΚΑΘΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ  ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΟΠΙΣΘΙΟ ΦΩΤΙΣΜΟ Led , ΑΝΑΛΟΓΩΣ ME ΤΟ PANEL ΤΗΣ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΘΕΙ KAI ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΩΣΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ LED BAR  ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ SUFFIX NUMBER ΟΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ  ΜΟΝΤΕΛΟΥ Product Code .

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ  ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ  ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ  ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΩΣΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ  ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ Η ΜΕΣΩ E-MAIL ΣΤΟ 2310839463 – info@electronika.gr